pentru aceasta reteta foloseste foietajul preparat ca aici.
iti mai trebuie...
400-500g rubarba
2 oua mari
50ml lapte
1 pliculet zahar vanilat Bourbon
11 linguri de zahar
cureti rubarba si o tai cubulete. pui cubuletele intr-o strecuratoare, presari peste ele 4 linguri de zahar si pliculetul de zahar vanilat si lasi sa se odihneasca 30-40 minute
pornesti cuptorul si il lasi sa se incalzeasca 10 minute (150-175 grade). intinzi foietajul in tava de tarta unsa cu unt (pastrezi 1/5 din foietaj pentru fasiile decorative). pui tava in cuptor si o lasi 10-15 minute, timp in care bati cu mixerul ouale cu 5 linguri de zahar in mai multe reprize pana se face o spuma. pui si laptele si mai bati odata. scoti tava din cuptor, asezi peste foietaj cubuletele de rubarba, torni spuma, decorezi cu fasiile de foietaj ramas, presari deasupra doua linguri de zahar si dai din nou la cuptor pana cand foietajul devine maroniu.
cand e gata, scoti tarta din cuptor si o lasi sa se raceasca...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Comments (0)
Trimiteți un comentariu