compozitia 1
1 pachet margarina (eu folosesc Unirea)
100g faina
amesteci cu mixerul margarina si faina intr-un vas pana obtii o pasta.
compozitia 2
100ml apa
1 lingura otet
1 galbenus
faina cat cuprinde
pui intr-un vas 100ml apa, otetul, galbenusul si faina. amesteci pana se face o coca tare, pe care o bati de coltul mesei ca sa nu se lipeasca la intins.
intinde compozitia 2 si pune deasupra 1/3 din compozitia 1. impatureste coca si da-o la rece pentru 30 minute. repeta "operatiunea" pana se termina compozitia 1 (adica de inca 2 ori).
ideal e sa fie lasata la rece o zi inainte de a fi folosita, dar se poate folosi si dupa ultimele 30 de minute cu ultima treime din compozitia 1.
poti folosi aceasta reteta pentru placite, tarte, pateuri dulci sau sarate...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Comments (0)
Trimiteți un comentariu