spoon

foietaj

Category:

compozitia 1
1 pachet margarina (eu folosesc Unirea)
100g faina
amesteci cu mixerul margarina si faina intr-un vas pana obtii o pasta.




compozitia 2
100ml apa
1 lingura otet
1 galbenus
faina cat cuprinde
pui intr-un vas 100ml apa, otetul, galbenusul si faina. amesteci pana se face o coca tare, pe care o bati de coltul mesei ca sa nu se lipeasca la intins.



intinde compozitia 2 si pune deasupra 1/3 din compozitia 1. impatureste coca si da-o la rece pentru 30 minute. repeta "operatiunea" pana se termina compozitia 1 (adica de inca 2 ori).













ideal e sa fie lasata la rece o zi inainte de a fi folosita, dar se poate folosi si dupa ultimele 30 de minute cu ultima treime din compozitia 1.

poti folosi aceasta reteta pentru placite, tarte, pateuri dulci sau sarate...



Comments (0)

Trimiteți un comentariu